Header background image
Preloader desktop icon Preloader mobile icon
Ужгородка Світлана Мороз отримала свій перший паспорт у 36 років!
18:53
18 серпня 2021 р.

Ужгородка Світлана Мороз отримала свій перший паспорт у 36 років!

Нарешті це сталося! 36 років вона жила без паспорта громадянки України, вона просто існувала без жодної можливості влаштуватись на роботу, отримати соціальну допомогу, звернутись за медичною допомогою! Нарешті вона стала офіційно громадянкою України - Світланою Мороз. 

Сподіваємось, її життя з паспортом від сьогодні піде на лад. Коротка передісторія: Світлана отримала свій перший паспорт завдяки тому, що до Ужгорода 30 травня 2021 року завітала Земфіра Кондур - представниця Офісу Ради Європи в Україні - разом з поважною делегацією, зокрема з депутатом Верховної Ради України, головою Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин Дмитром Лубінцем. У перший день візиту вони відвідали ромське поселення по вулиці Ужанській у мікрорайоні Радванка, а також соціальний центр підготовки дітей до школи при БФ «Благо» ( голова - Елеонора Кулчар) де п. Дмитро почув про проблему Світлани (відсутність паспорта громадянки України). Дмитро Лубінець пообіцяв допомогти та посприяти у виготовленні паспорту. І він дотримав свого слова і справді допоміг! 

Подяка всім причетним до цієї благородної справи - отриманні Світланою довгоочікуваного паспорту. Дякуємо Дмитру Лубінцю, Земфірі Кондур, Магдалині Бобяк, Елеонорі Кулчар та всім іншим!

Автор: REYN-Україна (Фейсбук сторінка)

Додати коментар

0 / 1500

Коментарі - 0

  • Немає доданих коментарів :(
Loader desktop icon Loader mobile icon